Uusimmat

Will Smithin hittielokuva ei saakaan jatko-osaa – tällainen se olisi voinut ollut

13.02.2014 13:44 Muropaketin toimitus

Will Smithin tähdittämä I Am Legend keräsi teatterikierroksellaan lähes 600 miljoonaa dollaria. Elokuvalle suunniteltiin pitkään jatko-osaa, mutta nyt ajatuksesta on luovuttu.

Käsikirjoittaja Akiva Goldsmanin mukaan I Am Legend ei ole saamassa sen enempää esi- kuin jatko-osaakaan. Tarinanikkarit kyllä pallottelivat ajatuksilla ja heittivät ideoita ilmaan, mutta kumpikaan elokuva ei koskaan saanut Warner Bros. Picturesilta vihreää valoa.

”Suunnittelemamme esiosa oli todella mielenkiintoinen, se kertoi miten virus puhkesi kiitospäivän paraatissa, mikä oli mahtavaa. Lisäksi kirjoitimme esiosasta todella mielenkiintoisen version, joka sijoittui myöhäisempään aikaan. Siinä oltaisiin nähty, miten ihmiskunta tuhoutui lähes kokonaan. Elokuvassa seurattiin hahmojen matkaa Washingtoniin. Mukana oli sairastunut elefantti, joka oli murtautunut eläintarhasta”, Goldsman paljasti menemättä sen tarkempiin yksityiskohtiin.

Jatko-osassa olisi puolestaan selvinnyt, että Will Smithin hahmo olisikin kloonattu ennen I Am Legendin tapahtumia. Näin sama sankari olisi voinut seikkailla myös jatko-osassa ensimmäisen elokuvan lopetuksesta huolimatta.

Jep, ehkä ihan hyvä, ettei I Am Legendin tarinaa jatkettu.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: io9