The X-Filesin luoja Chris Carter haluaa jatkaa myös Millennium-sarjaansa

10.10.2017 11:39 Muropaketin toimitus

Frank Blackin tarinoita on Carterin mukaan kertomatta vaikka kuinka paljon.

Useampi klassikkosarja on saanut jatko viime vuosina, jotkut ovat toimineet loistavasti, toiset eivät taas niin hyvin. Chris Carterin viime vuonna minisarjan muodossa paluun tehnyt The X-Files kuului muutamaa jaksoa lukuun ottamatta jälkimmäiseen kategoriaan, mutta oli kuitenkin niin suosittu, että 11. kausi nähdään jossain vaiheessa vuonna 2018.

Nyt Carter kertoo Deadlinen pitkässä haastattelussa olevansa todella halukas tuomaan Lance Henriksenin esittämän entisen FBI-agentti Frank Blackin takaisin televisioruutuihin, eli hän tekisi mielellään lisää alun perin vuosina 1996-1999 nähtyä Millennium-sarjaa. Fox-kanavan lopetettua sarjan erityisesti Henriksen on yllyttänyt faneja kampanjoimaan sarjan paluun puolesta

– Mielestäni Millenniumilla olisi vielä vaikka mitä tarjottavaa, mutta kukaan ei ole koskaan vakavissaan puhunut minulle sen jatkosta. Tarinoita on vielä kertomatta. Millennium päätettiin lopettaa kolmen kauden jälkeen, vaikka sen katsojaluvut olivat edelleen hyvät, joten fanipohja on olemassa ja ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita siitä, Carter sanoo.