Uusimmat

X-Forcen käsikirjoituksen lukeneella Rob Liefeldillä on hyviä uutisia Deadpoolin ja Cablen ystäville

03.12.2013 22:30 Muropaketin toimitus

Deadpool & Cable

Deadpoolin yhdessä Fabian Niciezan kanssa 1990-luvulla luonut Rob ”Anatomia” Liefeld on lukenut X-Force-elokuvan tarinan luonnoksen. Mies on siihen erittäin tyytyväinen.

Kick-Ass 2:sta vastannut ohjaaja-käsikirjoittaja Jeff Wadlow (ei kuvassa) on työstänyt viime kuukaudet X-Men-elokuvien maailmaan sijoittuvan X-Forcen käsikirjoitusta. Nyt hanke on saavuttanut välietapin, ja harvat ja valitut ovat päässeet lukemaan miehen hengentuotoksen.

Kuten odottaa saattaa, Rob Liefeld (ei kuvassa hänkään) on todella täpinöissään X-Forcen tarinasta. Tämä ei sinänsä ole kiinnostavaa, mutta se mitä kynäniekka aiheesta Twitterissä paljasti, on kyllä:

Rob Liefeld

Eli kyllä: Cable ja Deadpool ovat mukana X-Force-elokuvassa – ja Deadpoolin sooloelokuvakin saatetaan vihdoin saada valkokankaalle. Vielä ei kuitenkaan kannata intoilla aiheesta liikaa; Rob Liefeld on samaa kastia Mark Millarin kanssa. Puheet ovat siis kovat, mutta aina niillä ei ole tekemistä ympäröivän todellisuuden kanssa.

20th Century Foxin seuraava X-elokuva on toukokuussa 2014 julkaistava X-Men: Days of Future Past. X-Forcelle ei toistaiseksi ole ilmoitettu julkaisuajankohtaa, mutta sen on arvioitu siirtyvän tuotantoon seuraavaksi yhdessä The Wolverine 2:n kanssa.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Deadpool-elokuvan ohjaajalla on varovaisen hyviä uutisia Marvelin antisankarin faneille 1.11.2013
o Mitä kuuluu Deadpool-elokuvalle, Ryan Reynolds? 25.10.2013
o Saadaanko Deadpool vihdoinkin valkokankaalle X-Force-elokuvan myötä? 30.7.2013
o ”Edes Deadpool ei pitänyt X-Men Origins: Wolverine -elokuvasta”, paljasti Ryan Reynolds 25.3.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Vine