Uusimmat

X-Men: First Class -käsikirjoittajat haluavat tehdä uudesta Ihmeneloset-elokuvasta ”supersankarien Star Warsin”

10.06.2011 12:08 Muropaketin toimitus

Viikko sitten ensi-iltansa saaneen X-Men: First Classin käsikirjoittajat Ashley Miller ja Zack Stentz ovat kertoneet Lontoossa järjestetyillä Comic Con -sarjakuvafestivaaleilla haluavansa laatia tarinan 20th Century Foxin suunnittelemalle uudelle Ihmeneloset-elokuvalle.

”Haluaisimme ehdottomasti käynnistää Ihmeneloset (Fantastic Four) uudelleen. Se franchise suorastaan huutaa rebootin perään. Ihmeneloset ovat seikkailijoita, eivät supersankareita, ja sellaisina emme ole heitä vielä valkokankaalla nähneet”, Ashley Miller ja Zack Stentz totesivat Lontoossa Tim Storyn ohjaamiin elokuviin (Fantastic Four ja Fantastic Four: Hopeasurffari) viitaten.

Käsikirjoittajaduo on selvästi Marvelinsa lukenut, sillä he haluaisivat viedä Ihmeneloset sarjakuvista tuttuihin ympäristöihin:

”Elokuvan pitäisi kertoa tuntemattomiin paikkoihin uskaltautumisesta: avaruuteen, Negatiiviselle vyöhykkeelle, Mikroversumiin. Hehän ovat tutkimusmatkaajia. Elokuvan pitäisi olla supersankarielokuvien Star Wars”, Miller ja Stentz maalailivat.

20th Century Foxin uudesta Ihmeneloset-elokuvan toteutumisesta ja mahdollisesta aikataulusta ei ole vielä tarjolla kuin huhuja.

Lähde: Comicbookmovie.com

Muropaketin uusimmat