X-Men-sähläys jatkuu: The New Mutantsin julkaisua lykättiin taas, Channing Tatumin Gambiitti hyllytetty

08.05.2019 09:51 | Muropaketin toimitus

The New Mutants -elokuvaa ei tällä menolla nähdä ehkä lainkaan teattereissa. 

Sähellys Josh Boonen ohjaaman X-Men-elokuva The New Mutantsin kanssa vain jatkuu ja jatkuu. Walt Disney Pictures on siirtänyt jälleen sen ensi-iltaa, joka on jo neljäs kerta. Alun perin elokuvan ensi-illan piti olla yli vuosi sitten 13. huhtikuuta 2018. Sen jälkeen päiviksi on ilmoitettu 22. helmikuuta 2019 ja 2. elokuuta 2019.

Nyt Comingsoon kertoo Disneyn ilmoittaneen uudeksi enskaripäiväksi 3. huhtikuuta 2020.

Jo aiemmin kerrottiin, että elokuvaan on tarkoitus tehdä lisäkuvauksia, jotta siitä tulisi synkempi ja pelottavampi, mutta näitä ei ole edellenkään saatu aikaiseksi. Huhujen mukaan The New Mutantsia ei nähdä koskaan teattereissa, vaan Disney julkaisee sen Hulu-suoratoistopalvelussa. Tämä vaihtoehto alkaa vaikuttaa yhä todennäköisemmältä.

Comingsoonin jutun mukaan yksi asia on nyt sentään täysin selvä – Disney on päättänyt ettei Channing Tatumin tähdittämää Gambit-leffaa tehdä lainkaan. Sitä on palloteltu ees taas vaikka kuinka pitkään esituotannossa. Mahdollisia ohjaajia elokuvalle olivat eri vaiheissa Rupert Wyatt, Doug Liman ja Gore Verbinski.

Viimeisimmän tiedon mukaan Tatum aikoi itse ohjata elokuvan. Se olisi ollut hänen debyyttinsä kokopitkän elokuvan ohjaajana.