Yli 20 vuotta sitten Charlie Hunnamin ja Aidan Gillenin uran käynnistänyt Älä kerro äidille -sarja tehdään jälleen uusiksi

09.04.2021 14:02 | Muropaketin toimitus

Alkuperäistä Queer as Folk -sarjaa (Älä kerro äidille) julkaistiin vuosina 1999-2000. Sen pääosissa nähtiin Charlie Hunnam, Aidan Gillen ja Craig Kelly.

Charlie Hunnam tuli sittemmin tunnetuksi Sons of Anarchyn rosoisena Jax Tellerinä ja Aidan Gillen puolestaan Game of Thronesin kierona Petyr Baelishina. Vuonna 1999 molemmat nuorina näyttelijöinä ja tuoreina kasvoina tähdittivät Russell T. Daviesin luomaa brittisarjaa Queer as Folk.

Nuorista homomiehistä kertovaa uraauurtavaa sarjaa tehtiin tuolloin vain kymmenen jakson verran, mutta sen vuotta myöhemmin aloitettua jenkkiversiota pyöritettiin jopa viiden kauden verran.

Nyt sarja käynnistetään jälleen uudestaan, uutisoi Coming Soon. Tällä kertaa asialla on NBCUniversalin suoratoistopalvelu Peacock. Tulevan sarjan käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Stephen Dunn, joka myös ohjaa sarjan ensimmäisen jakson. Davies toimii sarjan yhtenä tuottajista.

Uuden version kerrotaan sijoittuvan New Orleansiin.