Ysärianimaatio Kapteeni Planeetasta vihdoinkin elokuva, kiitos Leonardo DiCaprion

18.10.2016 07:38 | Tatu Junni

Kapteeni Planeetta

Maa, tuli, tuuli, vesi ja sydän! 1990-luvun alun suosikkianimaatio Kapteeni Planeetasta on vihdoinkin tekeillä ison luokan elokuva.

Vuosina 1993-1996 jenkkitelevisioissa pyörinyt Captain Planet and the Planeteers eli Kapteeni Planeetta oli animaatiosarja, joka pyrki puhumaan lapsille ympäristöarvojen tärkeydestä. Tarinan keskiössä oli viherlettinen supersankari eri maista kotoisin olevine apureineen sekä itse Maan äiti Gaia.

Sangen happoisaa kamaa, siis. Perusarvot olivat sarjassa kuitenkin kohdillaan: monikulttuurisuus on rikkaus ja ympäristöä pitää suojella. Nyt tätä viestiä ollaan saattelemassa myös valkokankaalle.

The Hollywood Reporterin mukaan Leonardo DiCaprion Appian Way Productions on alkamassa yhteistyöhön Paramount Picturesin kanssa saadakseen Kapteeni Planeetan elokuvan vihdoin valmiiksi vuosien jahkailun jälkeen. DiCaprio toimii siis yhtensä elokuvan tuottajista.

Glen Powell sekä Jono Matt on jo kiinnitetty käsikirjoittajiksi. Ensi-illan ajankohdasta tai näyttelijöistä ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Ajatus Kapteeni Planeetta -elokuvasta ei ole täysin vieras. Asialle on naureskeltu aikaisemmin peräti Iron Man -tähti Don Cheadlen suulla:

Päivän kevennysvideo: Iron Man 2 -tähti Don Cheadle sekopäisenä Kapteeni Planeettana

Don Cheadle palasi Kapteeni Planeetan rooliin – katso klassikkohupailun jatko-osa

Oletko katsonut Kapteeni Planeetta -sarjaa?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat