Zack Snyder haluaisi ohjata Star Wars -elokuvan, muttei usko että pystyisi siihen

06.05.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Zack Snyder on ohjannut suuria spektaakkeleita Justice Leaguesta lähtien, mutta ei usko pystyvänsä ohjaamaan Star Wars -elokuvaa.

Ohjaaja Zack Snyder ei ole ujostellut ottaa vetääkseen valtavia elokuvaprojekteja, mistä tuorein todiste on HBO Nordicilla maaliskuussa julkaistu, nelituntinen Zack Snyder’s Justice League. Tässä kuussa häneltä on puolestaan tulossa täysin uusi elokuva, Netflixin julkaisema zombiseikkailu Army of the Dead.

Tuoreessa haastattelussa (Comingsoonin kautta) Snyder kertoo olevansa ohjaajana oman tien kulkija, jonka on hankala sopeutua osaksi tuotantokoneiston rattaita. Snyder esimerkiksi haluaisi ohjata Star Wars -elokuvan, mutta ei usko että siitä tulisi mitään.

“Siitä tulee hankalaa silloin, kun otetaan ohjaaja, jolla on oma näkemyksensä ja pyydetään tätä tekemään jotain sellaista, mihin ei kaivata omaa näkemystä”, Snyder selittää.

“Olen elokuvantekijänä oppinut, että minulle on paljon helpompaa luoda maailma ja kutsua sinut siihen mukaan. Sen sijaan että sanoisin tulevani yhdeksi rattaaksi koneistoon. Haluaisin esimerkiksi ohjata Star Wars -elokuvan. Tiedän siitä maailmasta paljon. Mutta en usko, että selviäisin siitä hengissä”, hän jatkaa.

Army of the Dead julkaistaan Netflixissä 21. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat