Uusimmat

Doogee kopioi härskisti iPhone X:ää – ja lisää soppaan piilotetun sormenjäljenlukijan

14.02.2018 17:20 Muropaketin toimitus

Muutama viime vuoden puhelinmalleista sisälsi näytön pienen loven näytön yläreunassa, näkyvimmin iPhone X. Designia kopioidaan nyt rajusti uuuden Doogee V -mallin myötä.

Tietoja Doogeen aikeista vuosi julkisuuteen jo aiemmin, mutta nyt valmistaja on The Vergen mukaan ilmoittanut julkistavansa luurinsa virallisesti. Ulkoisesti erittäin läheisesti X:äää muistuttavan tuotteen kavaltaa Doogeeksi hieman originaalia korkeampi näytön alareuna ja takakameroiden sijoittelu keskellä takapuolta.

Apple heivasi koko sormenjäljenlukijan pois uutuusmallissaan, Doogee pitää tekniikasta vielä kiinni. Se on kuitenkin toteutettu huippumodernilla tavalla. Valmistajan mukaan laitteessa on sormenpään kuviot näyttölasin alta lukeva sormenjäljenlukija. Mitä luultavimmin kyseessä on sama Synapticsin anturi kuin Vivon aiemmin julkaisemassa, maailman ensimmäisessä tekniikkaa hyödyntävässä puhelimessa.

Virallista speksilistaa ei vielä ole tiedossa, mutta puhelimen julkistustilaisuus on luvassa helmikuun 27. päivänä. Evan Blassin tietojen mukaan puhelimessa olisi kuitenkin 6,2-tuumainen näyttö. Oletettavasti se on OLED-tekniikkaa, sillä tiedossa olevat näytön alle piiloutuvat sormenjälkilukijat eivät toimi muiden näyttötekniikoiden kanssa.

Muropaketin uusimmat