Googlen Pixel 3 -puhelimet tukevat langatonta latausta – Tällainen on Pixelstand-langaton laturi

27.09.2018 18:14 | Muropaketin toimitus

Googlen tulevasta Pixelstand-nimisestä langattomasta laturista on vuotanut kuvia. Samalla kuvavuoto osoittaa, että tulevat Pixel 3 -mallit tukevat suurella todennäköisyydellä langatonta latausta.

Pixel 3 -mallien ulkonäöstä tiedetään tähän mennessä käytännössä kaikki tietämisen arvoinen. Nyt MySmartPrice on saanut käsiinsä kuvia Googlen virallisesta Pixelstand-nimisestä langattomasta laturista, joka julkaistaan todennäköisesti uusien puhelimien kanssa lokakuun yhdeksäntenä päivänä. Samalla vuoto paljastaa, että uudet mallit tukevat todennäköisesti langatonta latausta.

Siinä missä puhelimet asetetaan yleensä langattomien latureiden päälle vaakatasoon, lataa Pixelstand puhelimia pystyasennossa. Tällöin Pixeleitä voi käyttää myös niiden ollessa latauksessa. Pixelstandissa saattaa olla myös erillinen kaiutin.

Googlen APK:sta löytyneiden vihjeiden perusteella Pixel-puhelimet toimivat langattoman latauksen aikana erillisellä yksinkertaistetulla käyttöliittymällä. Se tekee muun muassa musiikin valitsemisesta sekä ilmoituksiin vastaamisesta helpompaa.