Uusimmat

Testissä Huawei Nova – kompakti vaihtoehto puhelinten keskiluokkaan

08.12.2016 11:00 Juha Kokkonen

huawei-nova-0

Huawei esitteli IFA-messujen yhteydessä syyskuun alussa täysin uuden Nova-puhelinperheen, joka koostui kahdesta mallista – Novasta ja Nova Plussasta. Uutuusmalleilla yritys pyrkii kosiskelemaan designia arvostavia tehokäyttäjiä.

Julkaistuista kahdesta mallista vain Nova saapui Suomen markkinoille, ja sen myynti alkoi marraskuussa. Laitteen suositushinta on 399 euroa, ja tämän artikkelin julkaisuhetkellä joulukuun alussa hinta näyttäisi olevan edullisimmillaan noin 370 euron luokkaa. Värivaihtoehtoja ovat kulta, hopea ja metallinharmaa.

Tutustumme tässä artikkelissa Huawei Novan teknisiin ominaisuuksiin, rakenteeseen, kameraan, ohjelmistoon sekä suorituskykyyn ja akkukestoon.

huawei-nova-1

Nova toimitetaan hoikassa valkoisessa pahvipakkauksessa, jonka kannessa on näyttävä sinihohtoinen mallimerkintä. Lisäksi päädyissä on hopeanväriset valmistajan logot. Pakkauksen sisällä on puhelimen ohella 10 watin (5 V, 2 A) verkkovirtalaturi, kuulokkeet, korttikelkan irrotustyökalu, USB Type-C -kaapeli, pikakäyttöohje, takuukortti sekä ohjeet tietojen siirtämiseksi vanhasta puhelimesta.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ulkoinen olemus ja tekniset ominaisuudet
  3. Kamera
  4. Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä & EMUI 4.1
  5. Suorituskyky ja akunkesto
  6. Yhteenveto

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat