UUSIMMAT

Amazonilta uusi Echo, nyt mukana myös kamera

01.05.2017 14:18 | | 1

Amazonin Alexa-digiapuritekniikkaan perustuvat Echo-älykaiuttimet ovat nousseet Yhdysvalloissa jättisuosioon. Alexaa lisensoidaan myös muille valmistajille, mutta nyt Amazon on vaihteeksi julkaissut itse uuden Echo-mallin.

Echo Lookin uusi ominaisuus on, kuten nimestä saattaa arvata, kamera. Sen ominaisuuksiin kuuluu syvyystunnistus, jonka ansiosta kameralla voi napsia selfieitä, joiden taustan saa sumennettua helposti.

Uutuus yhdistyy Amazonin hieman aiemmin lanseeraamaan Style Check -palveluun. Sen avulla kuka tahansa voi lähettää kaksi kuvaa itsestään vaateasiantuntijoiden analysoitavaksi, ja nämä kertomat kumpi asukokonaisuuksista vaikuttaa paremmalta.  Ainakin tällä hetkellä Style Check -suosituksista vastaavat ihmiset tekoälyn asemasta.

Amazon Echo Look on aluksi saatavilla vain kutsuperiaatteella. Mikäli kuuluu onnekkaiden valittujen joukkoon, voi kaikkinäkevän ja -kuulevan digitaaliassistentin hankkia omistukseensa noin 200 dollarin hintaan.

Keskustelu

Kätevää. Jatkossa CIA:n ei tarvitse hakkeroida kuin yksi laite kuvan ja äänen saamiseksi ja tietoturvakin lienee huomattavasti heikommalla tasolla kuin perusläppärissä. Seuraava uudistus 360-kamera?

Muropaketin uusimmat