Android ja iPhone samoissa kuorissa

17.03.2017 18:35 | | 2

Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa kerätään varoja uudenlaiselle iPhone-kotelolle. Eye-kotelon avulla iänikuinen Android vai iPhone -väittely voidaan haudata, sillä samassa paketissa saa molemmat.

Projekti ei ole aivan ensimmäinen yritys toteuttaa molempia käyttöjärjestelmiä yhdellä laitteella, mutta aiemmat viritykset ovat käyttäneet Androidin ajamiseen iPhonen omaa näyttöä. Eyen myötä puhelimen takapuolelle tulee toinen, viisituumainen AMOLED-näyttö, jolta Androidia käytetään. Näyttö on valmistajan mukaan aina päällä, mutta se ei vaikuta iPhonen akunkestoon, sillä kotelossa on myös oma 2800 milliampeeritunnin akku.

Kaikkia teknisiä ominaisuuksia laitteen israelilainen valmistaja ei vielä paljasta, esimerkiksi laitteen järjestelmäpiirin kerrotaan olevan yksinkertaisesti ”tehokas”. Langatonta latausta kuitenkin tuetaan, ja kotelosta löytyy myös kaksi sim-korttipaikkaa. Tallennustilaa voi lisätä muistikortilla 256 gigatavuun saakka, ja se on samalla myös iPhone-puolen käytössä. Käytössä on myös NFC, infrapunalähetin ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Valmistaja lupaa myös uusia iPhone 8 -mallille sopivia versioita kuukauden päästä uuden iPhonen julkistuksesta.

Etenkin selfie-kuvaajia miellyttää ominaisuus, jossa Android-puolen näytön saa esittämään iPhonen takakameran kuvaa. Selfie-kuvien laadun saa näin nousemaan aivan uudelle tasolle, vaikka kuorta ei muuten hyödyntäisikään.

Innostusta Eye on ainakin onnistunut herättämään, se saavutti 95 000 dollarin keräystavoitteensa lähes välittömästi. Toimitusten luvataan alkavan tämän vuoden elokuussa.

Keskustelu

Huoh… ensimmäisellä kahdella lukukerralla luin tuon sanan "viisituumainen" vähän väärin. sanassa jonka luin esiintyi toki myös "vi" , "mainen" ja "tu"

hieman ihmettelin ennen kuin tajusin mistä sanasta oli oikeasti kyse :)

Kuulostaa vanhalta meemiltä.

"We heard you like cellphones so we put cellphone in your cellphone so you can cellphone while you cellphone."

Muropaketin uusimmat