Galaxy Note 8 onkin ”Great”, Note 7 palaa myyntiin Koreassa

09.03.2017 19:47 Muropaketin toimitus

Samsung jatkaa kaikesta huolimatta kolhuja maineeseensa kerännyttä Galaxy Note -sarjaansa. SamMobilen tietojen mukaan uusi Note 8 kulkisi Samsungin sisällä koodinimellä ”Great”, eikä kuten suinkaan aiemmin uutisoitu ”Baikal”.

Myös varsinainen mallinumero on valunut SamMobilen tietoon, se on odotetusti SM-N950F. Vaikka 940 olisi ollut numerosarjana loogisempi, on nelosen yli hypätty siihen Aasiassa yleisesti liitettyjen negatiivisten mielikuvien ja taikauskon vuoksi.

Myös kolmen miljoonan varastossa odottavan Note 7 -puhelimen kohtaloon on tulossa selvyyttä. Aiemmin uutisoitiin, että puhelimia oltaisiin tuomassa myyntiin ainakin Vietnamissa ja Intiassa, mutta Intian Samsung kiisti huhut kiivaasti.

Uusimpien tietojen mukaan seiskat tuodaankin myyntiin Samsungin kotikentällä Etelä-Koreassa, ja ne saavat kantaakseen mallinumeron SM-N935, sekä koodinimen ”Grace R”. Tiedoissa liikutaan vahvasti huhuasteella, mutta oletettavaa on, että valtavalle varastolle lähes uusia puhelimia keksitään jotain käyttöä. Tätä vaati esimerkiksi MWC 2017 -tapahtumassa Samsungin tilaisuuden keskeyttänyt Greenpeacea edustanut mielenosoittaja.