UUSIMMAT

Google julkaisi toisen ja samalla viimeisen Developer Preview -version Android 7.1:stä

25.11.2016 13:33 | Muropaketin toimitus

Google on julkaissut toisen ja samalla viimeisen Developer Preview -version Android 7.1 Nougatista. Päivityksen kerrotaan sisältävän lähes lopullista versiota vastaavan järjestelmän ja käyttöliittymän. Lisäksi mukana ovat viimeisimmät bugikorjaukset ja optimoinnit järjestelmään ja Google-palveluihin.

Samalla tuettujen laitteiden joukkoon on lisätty Nexus 9 -malli aiempien Nexus 5X:n, Nexus 6P:n ja Pixel C:n lisäksi. Päivityksen build-koodi on NPF26F lukuun ottamatta Pixel C:tä, jonka koodi on NPF26H.

Android 7.1 Developer Preview 2:n tehdas-imagen voi ladata Googlen sivuilta manuaalipäivitystä varten. OTA-päivityksen pitäisi ilmestyä Android Beta Programiin liitettyihin laitteisiin viikon sisällä.

Seuraavaksi vuorossa on Android 7.1.1:n lopullinen versio, joka on luvassa joulukuun aikana Pixel-, Pixel XL-, Pixel C-, Nexus 9-, Nexus 6P-, Nexus 6-, Nexus 5X-, Nexus Player- ja muutamille Android One -laitteille. Android 7.1.1 tuo mukanaan lähinnä pieniä uudistuksia, kuten tuen kuvanäppäimistöille, uudet pyöreät kuvakkeet, uusia sovellusrajapintoja puhelusovelluksille sekä pitkään painamalla avautuvat sovellusoikotiet.