UUSIMMAT

Honor 8:n kiusoittelukuva lupaa poikkeuksellista kauneutta

27.06.2016 14:29 Pekko Lainiala

Honor 8 teaser

Seuraava Honor-malliston edustaja, Honor 8, on viihtynyt huhujen kohteena jo jonkin aikaa. Puhelimesta on muun muassa povattu malliston kauneinta laitetta ja sen oletettu julkistuspäivä sekä järjestelmätiedot on jo tuotu julkisuuteen.

Nyt Huawei on lähtenyt itsekin mukaan puhelimen hehkutukseen, sillä GizmoChina kertoo aiempia huhuja vahvistavasta teaser-kuvasta. Kuvassa esiintyy koripalloilija Honor 8 -paidan kera ja tekstissä kerrotaan lukevan ”Beauty Out of the Ordinary” eli vapaasti suomennettuna tavallisuudesta poikkeavaa kauneutta.

Aiemmat huhut ovat kertoneet, että luvassa olisi sekä edestä että takaa lasinen puhelin metallikyljillä varustettuna. Nähtäväksi jää, onko ulkonäön saralla luvassa vielä jokin yllätys joka olisi ”tavallisuudesta poikkeavaa” vai viittaako lausahdus vain siihen, että lasinen ulkomuoto ei ole tuttua Honor-mallistosta.

Aiemmin huhuttu 5. heinäkuuta tapahtuva julkistus tuntuu nyt pinnalle nousseen kiusoittelukuvan myötä entistä todennäköisemmältä. Rautapuolelta Honor 8:sta kerrotaan löytyvän 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, Kirin 955 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 32/64/128 Gt tallennustilaa, USB Type-C -liitäntä, 3200 mAh akku sekä 12 megapikselin kaksoiskamera.