UUSIMMAT

Honorilta uuden teholuokan Magic4 -puhelinperhe sekä uusi älykello ja nappikuulokkeet

28.02.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Honor julkisti tänään upouusia älylaitteita. Uutuusmalliston kärkituotteita ovat uudet lippulaivaluokan Magic4- ja Magic4 Pro -älypuhelimet. Lisäksi valmistaja esitteli uuden Watch GS 3 -älykellon ja Earbuds 3 Pro -kuulokkeet.

Honor Magic4 -mallistossa käytetään Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 5G -järjestelmäpiiriä. Honor Magic4 -sarjassa on kahdeksan gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa.

Honor OS Turbo X -toiminnolla pyritään varmistamaan, että laitteisto ja ohjelmisto toimivat saumattomasti yhdessä sujuvuuden ja virrankulutuksen parantamiseksi sekä laitteiston ikääntymisen estämiseksi.  Lisäksi Honor tarjoaa pelisuorituskyvyn optimointiin suunnitellun AI Super Rendering -tekniikan GPU Turbo X:n kautta.

Magic4 Pro -mallissa käytetään 6,81 tuuman näyttöä, joka on kaareva neljältä eri reunalta. Näytön virkistystaajuus mukautuu yhdestä hertsistä aina 120 hertsiin. Näytön kerrotaan tukevan 100-prosenttisesti DCI-P3-värimaailmaa. Lisäksi videotoistossa on tuettuna HDR 10+ -laajasävytoisto. Näyttö saavuttaa myös 1920 hertsin pulssinleveysmodulaation (PWM), joka on korkein koskaan LTPO-näytöllä saavutettu. Tämä minimoi silmien rasituksen ja tarjoaa mukavan katselukokemuksen myös hämärässä.

Honor Magic4 Pro -puhelimessa on kolmoiskamerayhdistelmällä, jossa on 50 megapikselin laajakulmakamera 1/1,56 tuuman kennolla, 50 megapikselin 122-asteinen ultralaajakulmakamera ja Pro-mallissa 64 megapikselin periskooppitelekamera. Jälkimmäinen tarjoaa 3,5-kertaisen optisen zoomin ja 100-kertaisen digitaalisen zoomin. Perusversiossa telekameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä. Honor Magic4 -sarja tarjoaa lisäksi 10-bittisen Log 4K -videotallennuksen 60 ruutua sekunnissa -nopeudella.

Honor Magic4 Pro -puhelimessa on 4600 milliampeeritunnin akku. Sitä voi ladata sadan watin teholla niin kaapelilla kuin langattomasti. HonorMagic4 Pro on myös IP68-sertifioitu, ja tarjoaa tehokkaan suojan pölyä, sadetta ja vettä vastaan. Se voidaan upottaa jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Perusversiossa IP-luokitus on 54, mutta siinä on myös hieman suurempi akku eli 4800 milliampeerituntia, ja se yltää hieman maltillisempaan 66 watin lataustehoon kaapelilla.

Puhelimissa käytetään myös Qualcommin 3D Sonic Sensor Gen 2 -anturia, jonka mainitaan tarjoavan maailman tehokkaimman, ohuimman ja luotettavimman sormenjälkisuojausratkaisun. Magic4 -puhelinmalleissa käytetään Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvaa Honor Magic UI 6.0 -ohjelmistoa.

Mustan ja valkoisen värin lisäksi Magic4 -sarjaa on saatavana syaanin sinisen ja kullan väreissä. Honor Magic4 -sarjan Suomen saatavuus ja suositushinta ilmoitetaan myöhemmin.

Honor esitteli myös Watch GS 3 -älykellon, joka painaa vain 44 grammaa ja on syvyydeltään 10,5 millimetriä. Kellossa on uusi kahdeksankanavainen PPG (Photoplethysmography) -anturimoduuli, jonka myötä Watch GS 3:n sykemittaustoiminto on aiempaa tarkempi. Yhdessä AI-sykemittausmoottorin kanssa kello yhdistää useita algoritmeja häiriöiden poistamiseksi harjoituksen aikana, minkä luvataan parantavan merkittävästi sykevalvontatoiminnon tarkkuutta.

Honor Watch GS 3 tukee yli sataa urheilumuotoa ja tarjoaa myös reitinseurantaominaisuudet ja sisäänrakennetun GNSS (Global Navigation Satellite System) -navigoinnin juostessa, pyöräillessä tai ulkona vaeltaessa. Uutuusälykello on saatavilla kolmessa värissä: Midnight Black, Ocean Blue ja Classic Gold. Suositushinta ja saatavuus ilmoitetaan myöhemmin.

Honor lisää mallistoonsa myös uudet Earbuds 3 Pro -kuulokkeet. Langattomat nappikuulokkeet on varustettu kaksoiselementillä, joka sisältää halkaisijaltaan 11-millimetrisen dynaamisen elemetin ja korkearesoluutioisen pietsosähköisen keraamisen diskanttikaiuttimen.

Kuulokkeisiin on lisätty myös kehon lämpötilan mittausmahdollisuus. Käytössä on myös aktiivinen vastamelutoiminto.  Myös Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden suositushinta ja saatavuus kerrotaan myöhemmin.