Uusimmat

Huawei esitteli uuden Watch GT Cyber -älykellon, joka erottuu joukosta erikoisella ominaisuudella

04.11.2022 11:40 Muropaketin toimitus

Huawei on julkistanut uuden Watch GT Cyber -nimellä kulkevan älykellon. Älykellossa on varsin erikoinen tapa vaihtaa ranneketta.

Yleensä älykelloissa käytetään tavalliseen tapaan vaihdettavia rannekkeita esimerkiksi 22 millimetrin kiinnityksellä. Watch GT Cyberin kohdalla kello-osa irtoaa sitä ympäröivästä kuoresta ja rannekkeesta kokonaan omalaatuisella tavalla. Hyvänä puolena tapa mahdollistaa laajemman kustomoinnin, mutta kääntöpuolena kello ei ole yhteensopiva tavallisten vaihtorannekkeiden kanssa. Aiheesta kertoi GSMArena.

Tarjolla on kolme versiota, jotka ovat Urban, Sports ja Fashion. Kaikissa kelloissa on 1,32-tuumaiset näytöt 466 x 466 pikselin tarkkuudella. Ohjelmistona malleissa hyödynnetään HarmonyOS:aa, joka tukee yli sataa erilaista liikuntamuotoa. Terveystoimintoja ovat muun muassa sykeseuranta, unenseuranta, veren happipitoisuuden seuranta ja mukana ovat myös GPS ja NFC.

Huawei lupaa älykellon akkukestoksi neljästä seitsemän päivää. Lataaminen onnistuu Qi-standardin mukaisesti langattomalla latauksella. Älykellojen lähtöhinta Kiinassa on 1288 juania eli noin 180 euroa. Vielä ei tiedetä, saapuuko Watch GT Cyber Suomeen.

LUE MYÖS: Testi Huawei Watch GT Runner -älykello – Ilahduttavalla akkukestolla varustettu kello erityisesti juoksijaa miellyttämään