Uusimmat

Huawei Watch poistui Google Storen valikoimista ulkomailla

11.12.2016 09:24 Muropaketin toimitus

Huawei

Android Wear -älykelloista ei tule tämänkään joulun hittiä. Google on lykännyt Android Wear 2.0 -päivityksen julkaisua ensi vuoden puolelle, eikä suurilta valmistajilta ole tarjolla uutuusmalleja joulumarkkinoille. Samaan aikaan pidempään saatavilla olleet mallit alkavat hiljalleen poistua markkinoilta. Niiden joukkoon saattaa kohtapuoliin lukeutua myös Huawei Watch, jonka raportoidaan poistuneen Google Storen valikoimista ulkomailla.

Valikoimista ovat poistuneet sekä Huawei Wearin miesten että naisten versiot. Viime aikoina laitteiden poistuminen Googlen verkkokaupasta on myös viitannut niiden poistumiseen hiljalleen markkinoilta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Huawei Watch on poistumassa Suomen markkinoilta. Suomen Google Storessa kellot eivät kuulu valikoimiin.

Huawei esitteli Watch-älykellonsa jo vuoden 2015 helmikuussa MWC-messuilla, mutta markkinoille laite saapui vasta saman vuoden syksyllä. Naisten mallit esiteltiin puolestaan tammikuussa ja ne tulivat Suomessa kauppoihin kevään aikana. Google on hyödyntänyt Huawei Watchia myös Android Wear 2.0 betan kehitysalustana.

TaskuMuro testasi Huawei Watchin viime tammikuussa ja totesi sen olevan yksi markkinoiden parhaista Android Wear -kelloista.