UUSIMMAT

Huhu: HTC valmistaa seuraavat Google Nexus -puhelimet

20.01.2016 16:07 | Petrus Laine | 3

HTC:n on huhuttu saaneen sopimuksen seuraavien Google Nexus -puhelinten valmistuksesta. Huhut ovat olleet aiemmin erittäin hataralla pohjalla, mutta nyt niiden tueksi saatiin jotain vähän luotettavampaa.

Luotettavampien huhujen takana on tuttu HTC-vuotaja LlabTooFeR. LlabTooFeR on todettu jo moneen otteeseen luotettavaksi lähteeksi HTC-asioissa, ja hänen tuore tweettinsä vaikuttaisi varmentavan Google Nexus -huhuja. LlabTooFeRin mukaan puhelinten koodinimet ovat T50 ja T55, jotka sopivat hyvin aiempiin huhuihin 5- ja 5,5-tuumaisista Nexus-puhelimista.

9to5 Google, LlabTooFeR corroborates sketchy rumors of two new HTC-made Nexus devices

Keskustelu

Ainakin yksi malli on järkeväällä näytön koolla ja puhdas android on iso plussa.

^ja tälläselle jota ei ihan joka vuosi kiinnosta ostaa uutta luuria myös päivitysten määrä ja tahti on vähän toista luokkaa kuin esim samsungilla.

Itse tykkäsin ekan galaxy s:n koosta eniten, mutta kyllä tuo 5" menee. Nykyinen Nexus 5 (2013) on sen verran hyvä, että en usko että vielä pariin vuoteen tulee vaihdettua, ellei google tai miksei joku muukin valmistaja tuo hyvällä designilla luuria isolla akulla ja puhtaalla androidilla.

Suuri akku 5" näyttö ja kohtuu nopea ja isolla akulla toimivan puhelin ei ole euroopan markkinoilla vielä tullut.
Toivottavasti joku valmistaja huomaa markkinaraon ja saa sellaisen markkinoille itse puhelimen paksuudella ei ole merkitystä kunhan pysyy alle 15mm.
Tietysti saa monelle mallille suuremman akun mikä tuplaa akunkeston mutta hinta on korkea jos haluaa laadukkaan mallin ja myös valmiiksi suurella akulla olevan puhelimen avaa myös mahdollisuuden saada paremmat äänet ja laadukkaan kameran mahtumaan siihen mikä ei nykypuhelimissa ohuuden takia on hankala toteuttaa.

Muropaketin uusimmat