Uusimmat

Huhut oikeassa: Sony esitteli vaaleanpunaisen Xperia Z5:n

12.01.2016 20:35 Pekko Lainiala

z5pink_120116

Kerroimme eilen Sonyn Instagram-tilillä esiintyneistä teaser-kuvista, jotka kertoivat yhtiön julkaisevan tänään jotain vaaleanpunaista ja uutta. Vanhempi taiwanilaishuhu arvasi esitellyn tuotteen oikein, sillä kyseessä on uusi värivaihtoehto yhtiön Xperia Z5 -lippulaivamalliin. Xperia C -sarjan ruusukultaista laitetta ei siis toistaiseksi kaivettu parrasvaloihin, mutta nähtäväksi jää, esitelläänkö se MWC-messuilla helmikuun lopulla.

z5_pressi_120116

Sonyn virallisessa blogissa avataan tarkemmin uutta väriä; pinkki vaihtoehto oli yhtiön ajatuksissa alusta asti. Täydellisen värin hiomiseen on Sonyn mukaan haettu inspiraatiota Japanin luonnosta sekä auringonlaskuista.

Erikoisemmat värivaihtoehdot ovat aina maailmanlaajuisen saatavuuden kannalta hankalia, eikä tässäkään tapauksessa saatavuutta eritelty. Uusi värivaihtoehto tulee kuitenkin saataville helmikuussa, mutta tarkemmista markkina-alueista voidaan toistaiseksi esittää ainoastaan arvauksia. Myöskään erikoisvärin poikkeavasta hinnasta ei löydy mainintaa, joten oletettavasti uutuusvärin saa omakseen vastaavalla hinnalla kuin muutkin variantit.

Blogs.sonymobile.com, Xperia Z5, with the world’s best camera in a leading smartphone, now available in stunning pink.