UUSIMMAT

Kiinalaisen LeEcon tuleva huippupuhelin täräytti kovan tuloksen AnTuTussa

30.08.2016 19:19 Pekko Lainiala

le-pro-3-benchmark-antutu-001-30082016

Kiinapuhelimiin liittyvään uutisointiin erikoistunut GizmoChina kertoo AnTuTu-tuloslistauksesta, jossa esiintyy LeEcon tuleva Le Pro 3 -lippulaivapuhelin. LeEco on suomalaisnäkökulmasta melko tuntematon brändi, mutta se tuli tutuksi esimerkiksi ensimmäisen Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriin pohjautuvan puhelimen valmistajana (yhtiö tunnettiin tuolloin nimellä LeTV).

Yhtiön seuraavan lippulaivan nimeksi odotetaan joko Le 2S Prota tai Le 3 Prota ja sen ominaisuuslistalle on povattu Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä, 6 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavun tallennustilaa ja 16 ja 8 megapikselin kameroita.

AnTuTussa laite on nyt pyöräyttänyt 163 546 pisteen tuloksen. Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri esiteltiin virallisesti heinäkuun puolen välin tienoilla.

Ennen aikojaan vuotaneisiin tuloslistauksiin täytyy kuitenkin suhtautua pienellä varauksella, joten LeEcon tulevan puhelimen virallinen tulos nähtäneen vasta julkistuksen tapahtuessa. Selvää kuitenkin on, että LeEco tulee jälleen olemaan ensimmäisten valmistajien joukossa uuden järjestelmäpiirin käyttöönotossa. Le Pro -julkistuksen odotetaan tapahtuvan syyskuun aikana.