UUSIMMAT

LG perui toisen sukupolven Watch Urbanen saapumisen markkinoille

20.11.2015 15:34 | Pekko Lainiala | 5

watchurbane_201115

LG julkaisi lokakuun alussa jatkoa Watch Urbane -älykellolleen uuden 2nd Edition -nimeä kantavan mallin muodossa. Nyt yhtiö on ilmoittanut, että kello ei saavu toistaiseksi markkinoille, koska laitteesta on löytynyt rautapuolen ongelma, joka vaikuttaa päivittäiseen käyttöön. Vikaa ei eritellä tarkemmin, eikä toistaiseksi ole varmaa tuodaanko kello kuitenkin jossain vaiheessa kauppojen hyllyille.

Älykellon oli määrä olla ensimmäinen Android Wear -älykello, jossa olisi 4G-yhteys. Näin ollen laitetta olisi voitu käyttää itsenäisesti ilman mukana kulkevaa puhelinta esimerkiksi puheluissa.

Androidpolice, LG Cancels The Watch Urbane 2nd Edition LTE Indefinitely Because Of Unspecified, Complex ”Hardware Issue”

Keskustelu

Jos katsellaan käsitettä "älykello" seuraavaksi kunhan roskat toimivat yhdellä latauksella edes viikon ? Ennen sitä kaikki moiset tuotteet/uutiset siirretään suoraan roskikseen. Kiitos.

Tigerou

Jos katsellaan käsitettä "älykello" seuraavaksi kunhan roskat toimivat yhdellä latauksella edes viikon ? Ennen sitä kaikki moiset tuotteet/uutiset siirretään suoraan roskikseen. Kiitos.

Juuri näin. LG ymmärsi että kerran päivässä vedettävä isoisän taskunauris ei ole älykello.

Eikö voisi jo saada liikkeestä,valosta ja lämpötilasta latautuvan älykellon markkinoille vai onko tekniikka liian suuri soveltaa niin noilla laiteilla voisi käyttää enemmän kuin vuorokauden.

Sinällään minua ei haittaa jos se kestää yhden päivän KUNNON käyttöä (ja 2-3 virransäästöä), kunhan latauspiste on järkevä. Eli mallia heität vaan "kulhoon" niin se lataa sen. Jos joutuu ihan oikeasti kikkailemaan tuon latauksen kanssa (piuha, tarkka asettelu telineeseen…).

Toki pidempi akkuaika aina plussa, mutta tässäkin tulee ihan tekniikan rajatkin vastaan. Toki haluaisin vielä nähdä mallin joka ei vain ole "puhelin kellossa" vaan ihan oikeasti ÄLYKELLO.

Muropaketin uusimmat