Meizun valinta varmistui – luvassa MX4 Ubuntu edition

26.02.2015 18:49 | Pekko Lainiala

Kerroimme viime viikolla Meizun esittelevän MWC-tapahtumassa Ubuntu-puhelimen, joka tulisi luultavimmin olemaan Meizu MX4 tai MX4 Pro. Nyt yhtiön Twitter-tilillä tarjotaan varmistus asialle kuvan muodossa. Kuvassa on asetettu riviin kolme MX4-puhelinta, joiden näytöllä esiintyy Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmä. Kuvan yhteyteen on Twitterissä liitetty teksti ”See you at MWC 2015! The MX4 Ubuntu edition is awaiting you.”

BQ:n aiemmin julkaisemaan Aquaris E4.5 Ubuntu edition -puhelimeen nähden Meizun tuotoksen ominaisuudet ovat selvästi parempaa tasoa. Mikäli laite toimitetaan vastaavalla raudalla kuin aiemmat YunOS- ja Flyme-versiot, tulee suorituskyvystä vastaamaan kahdeksanytiminen big.LITTLE-tekniikkaan perustuva Mediatekin järjestelmäpiiri, josta löytyy neljä Cortex-A17-ydintä ja neljä A7-ydintä. Keskusmuistia aiemmista varianteista on löytynyt 2 gigatavua ja laitteet ovat olleet varustettuja 20,6 megapikselin kameralla. Näyttö tulee tiettävästi olemaan kooltaan 5,36-tuumainen ja se tukee 1152×1920-resoluutiota.

Tarkempia tietoja esimerkiksi hintatasosta ei vielä ole saatavilla, mutta oletettavasti hinta tulee asettumaan suunnilleen samalle tasolle muilla käyttöjärjestelmillä varustettujen varianttien kanssa.

Twitter, Meizun julkaisema twiitti

GsmArena, Meizu teases the MX4 Ubuntu edition for the MWC