UUSIMMAT

Motorola Moto G:stä paranneltu Turbo Edition -malli

10.12.2015 17:18 | Juha Kokkonen

motogturboedition

Motorola on lanseerannut tänään uuden Turbo Edition -version kolmannen sukupolven Moto G -älypuhelimestaan. Valitettavasti se tulee ainakin aluksi saataville vain Intian ja Meksikon markkinoilla. Uutuus mukailee ulkoisesti Moto G (2015) -perusmallia, mutta sen sisältä löytyy muutamia teknisiä parannuksia.

Siinä missä perusmallista löytyy neliytiminen Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, löytyy Turbo Editionista suorituskykyisempi ja uudempi Snapdragon 615 -piiri tehokkaammalla Adreno 405 GPU:lla. Uusi järjestelmäpiiri mahdollistaa myös pikalataustuen, jota Motorola kutsuu Turbo Chargingiksi. Muut ominaisuudet, kuten viisituumainen 720p-näyttö, kahden gigatavun RAM-muisti, 16 Gt tallennustila, 13 megapikselin kamera ja 2470 mAh akku ovat tuttuja tavallisesta Moto G:stä.

Moto G Turbo Editionin myynti alkoi Intiassa tänään 14499 rupian, eli noin 198 euron hintaan. Laite on julkaistu myös Meksikossa, mutta Euroopan saatavuudesta ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Värivaihtoehtoja ovat musta tummansinisellä takakuorella sekä valkoinen vaaleanharmaalla takakuorella.

Motorola Intia, Moto G Turbo Edition

Motorola Meksiko, Moto G Turbo Edition