OnePlus 2 julkaistaan kuukauden päästä virtuaalilasien siivittämänä

26.06.2015 04:53 | Pekko Lainiala

OnePlus jatkaa edelleen uuden mallinsa tietojen ripottelua pienissä paloissa. Aiemmin yhtiö on jo paljastanut sen verran, että järjestelmäpiirinä tullaan näkemään Snapdragon 810 ja USB-liitin tulee olemaan C-tyyppiä.

Tällä kertaa paljastusvuorossa on julkaisupäivä sekä erikoisella tavalla järjestettävä esittelytilaisuus. OnePlus 2 tullaan esittelemään 27.7.2015, ja esittelyä varten yhtiö on luonut oman versionsa Google Cardboardin kaltaisista pahvisista VR-laseista.

Yhtiön foorumilta löytyvässä tiedotteessa kerrotaan, että OnePlus haluaa rikkoa rajoja myös laitteita esiteltäessä. Tyypillisesti puhelimien ominaisuudet esitellään yleisön edessä suurella lavalla, mutta OnePlus 2:n tapauksessa yleisö on tarkoitus tuoda pahvisten lasien avulla lähemmäs julkistusta. Pahvilasit tulevat saataville postikulujen hinnalla yhtiön sivustolle. OnePlus Cardboard on suunniteltu OnePlus Onelle, mutta myös muiden alle 6-tuumaisten laitteiden tapauksessa lasien pitäisi toimia. Ideana koko julkistamistilaisuus kuulostaa hauskalta ja erilaiselta, mutta nähtäväksi jää millaista hintaa esimerkiksi suomalaiset käyttäjät joutuvat pahvilasien postikuluista pulittamaan.

OnePlus keskustelupalsta, OnePlus 2: The World’s First Product Launch in VR
OnePlus.net, Cardboard