Uusimmat

Pelipuheliminen markkinoilla alkaa olla tilaa – yksi peluri on juuri poistumassa

30.03.2023 18:12 Muropaketin toimitus

Lenovo ehti julkaisemaan viimeisimmän Lenovo Legion -mallistoon kuuluvan pelipuhelimen toissa vuonna. Sen kuitenkin näyttäisi jäävän Lenovolla lajinsa viimeiseksi.

Lenovo on vuosien saatossa ehtinyt julkaista useamman pelipuhelimen. Osa malleista on nähty Suomessa ja osaa ei. Uusia ei tulla näkemäänkään, sillä Lenovo on ilmoittanut lopettavansa Android-käyttöjärjestelmään perustuvien Legion-pelipuhelimien valmistamisen.

Lenovo jatkaa toki pelaamiseen suunnattujen tietokoneiden valmistamista ja myymistä, mutta tuotevalikoiman muutokset aiheuttavat karsintaa juuri pelipuhelimien kohdalla. Valmistaja on myös tuonut juuri taannoin myös erityisesti työkäyttöön suunnatun ThinkPhone by Motorola -puhelinmallin, joten valmistaja keskittynee jatkossa siihen ja kohtuulliseen kattavaan Moto-puhelinmallistoon.

Samalla pelipuhelimiin jää entistä vähemmän pelureita. Tunnetuimpia näistä ovat Asus Rog-malleillaan, mutta myös esimerkiksi Xiaomilla on oma Black Shark -mallistonsa.

LUE MYÖS: Testi | Lenovo Legion Duel -pelipuhelin – Toista näin ainutlaatuista puhelinta pelaajalle on vaikea kuvitella

ja Testi | Lenovo ThinkPhone by Motorola -puhelin – Virtaviivainen työpuhelin kattavalla tietoturvalla, mutta kuluttajaa mietityttävällä hinnalla

Muropaketin uusimmat