UUSIMMAT

Philipsin herätyskello soittaa musiikkia tietokoneelta

23.07.2007 12:28 | Juha Kokkonen

Joidenkin yöpöydiltä saattaa edelleen löytyä perinteinen vekkari ja toiset heräilevät kelloradion soittamiin tahteihin. Useimmiten kännykkä taitaa kuitenkin jo olla vallannut herätyskellon vakanssin. Philipsillä on kuitenkin nyt tarjota digitaalisesta musiikista pitäville Wi-Fisteille herätyskello, joka osaa striimata musiikkia tietokoneen kokoelmista. WAK3300-mallinimeä kantava laite on varustettu tarkoitusta varten langattomalla Wi-Fi-yhteydellä sekä tavallisella Ethernet-verkkoliitännällä.

Hopeanhohtoisen herättimen kaiutinääni ei Craven uutisen mukaan ole mitenkään mahtava, mutta luokassaan erittäin kelvollinen. Kellon saaminen käyttökuntoon kesti vain parisenkymmentä sekuntia ja jo minuutin päästä musiikki siirtyi langattoman verkon välityksellä, joten tämän perusteella kyseessä on varsin helppokäyttöinen laite. WAK3300:n valikko muistuttaa iPodin vastaavaa, joten myöskään siltä osin homman ei pitäisi takkuilla.

Kuten joku saattoikin jo aavistella, ei WAK3300 irtoa kaupasta aivan halvalla. Suositushinnaksi on kerrottu 89 puntaa, eli noin 132 euroa.

crave, Philips’ Wi-Fi alarm clock: less rubbish

Keskustelu

Toivottavasti on edes jokin varatoiminto jos tietokone onkin mennyt jumiin :)

Toivottavasti on edes jokin varatoiminto jos tietokone onkin mennyt jumiin :)

Muropaketin uusimmat