UUSIMMAT

Polar esitteli toisen sukupolven Loop-aktiivisuusrannekkeen

16.07.2015 10:55 | Juha Kokkonen

Polar Loop 2

Polar on esitellyt toisen sukupolven version Loop-aktiivisuusrannekkeestaan. Ulkoisesti uusi malli on lähes identtinen edeltäjän kanssa, mutta materiaali on vaihtunut jäykästä PU-muovista pehmeämpään silikoniin ja värivaihtoehdoiksi on päivittynyt musta, valkoinen ja punainen. Rannekkeen pistematriisinäyttö koostuu edelleen 85 ledistä, jotka hohtavat silikonimateriaalin läpi.

Loop 2:n uudistuksiin lukeutuvat ilmoitus- ja hälytystoiminnot sekä syknronoitavuus muiden kuntoilusovellusten kanssa. Ranneke osaa ilmoittaa värisemällä saapuvista puheluista, viesteistä ja kalenteritapaamisista. Kuntoilupalveluista ja -sovelluksista uusi Loop osaa synkronoitua Polarin oman Flow-palvelun ohella myös MyFitnessPalin, Google Fitin ja Apple Healthin kanssa.

Loop 2 on yhteydessä Android- tai iOS-älypuhelimeen Bluetooth-yhteyden avulla. Laitteen sisällä on integroitu 38 mAh akku, jonka kerrotaan kestävän vähintään kahdeksan vuorokautta jatkuvaa aktiivisuusseurantaa tai vuorokauden jatkuvaa treenaamista. Akun lataaminen tapahtuu erikoismallisen USB-liittimen avulla.

Polar Loop 2:n kerrotaan tulevan myyntiin heinäkuussa Pohjois-Amerikassa valkoisena ja punaisena sekä syyskuussa mustana värivaihtoehtona. Laitteen suositushinta on 119,95 dollaria Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Suomen lanseerausaikataulusta ja hinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Polar Loop 2 -tuotesivu

CNET, Polar’s new Loop activity tracker adds smartphone notifications

YouTube, Polar Loop 2 – The stylish activity tracker