Uusimmat

SwiftKeyn beetaversio tuo Incognito-tilan myös näppäimistöihin

17.10.2016 16:27 Petrus Laine

Swiftkeyn uusi Incognito-tila

Erilaiset yksityisyyttä suojaavat toimintatilat, kuten salatut viestit ja Incognito-selailu internetissä keräävät jatkuvasti suosiota taakseen, ja syystäkin. Nyt SwiftKey on laajentanut saman ajatuksen koskemaan myös näppäimistöjä.

SwiftKey on kenties suosituin Android-näppäimistö markkinoilla. Näppäimistö käyttää hyväkseen pilviteknologioita ja osaa oppia käyttäjän suosimaa sanastoa esimerkiksi sähköposteista, Facebookista ja muista viesteistä. Pilviteknologioiden käyttö lieneekin selitys sille, miksi SwiftKey näki tarpeelliseksi lisätä näppäimistönsä uusimpaan beetaversioon Incognito-tilan. Incognito-tilassa SwiftKey ei opi uusia käytettyjä sanoja, eikä se lähetä näppäiltyjä sanoja pilveen sanastonkartutusta tai muuta statistiikkaa varten.

Muita SwiftKeyn uusimman beetaversion ominaisuuksia ovat muun muassa näppäimistön vaihto latinalaisiin aakkosiin automaattisesti salasanan syöttöä varten ja mahdollisuus käyttää virtuaalinäppäimistöä Android N:llä silloinkin, kun laitteeseen on kytketty erillinen fyysinen näppäimistö. Voit lukea asiasta lisää SwiftKeyn beetaversion sivuilta Google Play -kaupassa.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat