Xiaomi Mi 6 -tietoja hintoineen julki

13.01.2017 12:23 | Muropaketin toimitus

Xiaomi

Kiinasta kansainvälisille markkinoille kovaa vauhtia ponnistavan Xiaomin tulevasta Mi 6 -puhelimesta on vuotanut Techwebin löydösten myötä julkisuuteen speksejä ja hintoja.

Puhelimesta julkaistaan tällä tietoa kaksi eri versiota: suoranäyttöinen perusversio ja molemmilta reunoilta kaartuva Pro-versio. Suora näyttö on toteutettu käyttämällä LCD-paneelia, kun taas Pro-mallin paneeli perustuu OLED-tekniikkaan.

Perusmallissa on neljä gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa Pro-versioon on laitettu 6 gigatavun RAM ja 256 gigan tallennustila. Molemmista puhelimista löytyy edelleen perinteinen kotinäppäin integroidulla sormenjäljenlukijalla. Lähteiden mukaan puhelimissa olisi taustapuolella kaksoiskamera, mutta kennojen kokoa tai muuta tietoa ei vielä ole saatavilla.

Molemmista laitteista löytyy Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Pikalataus onnistuu Qualcomm Quick Charge 4.0 -teknologian ansiosta. Akun kapasiteetti on mallista riippumatta alustavien tietojen mukaan 4000 milliampeerituntia.

Tavallinen Xiaomi Mi 6 maksaa noin 275 euroa ja Pro-malli noin 340 euroa. Puhelinten virallisen julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähiviikkoina.