Uusimmat

Oppo Renon julkistuspäivämäärä selvillä – Tarjoaa todennäköisesti 10x zoomin ja tuen 5G-yhteyksille

07.04.2019 10:37 Muropaketin toimitus

Oppo on kutsunut mediaa Sveitsin Zürichiin huhtikuun 24. päiväksi. Tilaisuudessa valmistaja esittelee uusimman lippulaivansa, Renon.

Ennakko-odotusten perusteella tilaisuudessa nähdään sekä Snapdragon 855 -mobiilisuorittimella toimiva Reno-huippumalli että mahdollisesti myös edullisempi Reno Lite, kertoo GSMArena.

Huhujen mukaan Renossa on 6,6-tuumainen ja FullHD+-resoluutioinen näyttöpaneeli, kameraratkaisu johon kuuluvat 48 megapikselin pääkamera sekä kymmenkertaisella zoomilla varustettu periskooppilinssi. Renossa on todennäköisesti 16 megapikselin etukamera. Puhelimessa lienee myös 4000 milliampeeritunnin akku, jota voi ladata 50 watin pikalatauksella. Renosta odotetaan lisäksi 5G-yhteyksiä tukevaa malliversiota.

Reno Lite saattaa puolestaan toimia joko Snapdragon 710:llä tai MediaTek Helio P70 -suorittimella. Sen muihin teknisiin ominaisuuksiin kuulunevat 16 + 2 megapikselin kaksoiskamera, 4/6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Siitä, nähdäänkö Oppo Renossa aiemmissa vuotokuvissa esiintynyttä erikoisella tavalla esiin hyppäävää etukameraa, ei ole vielä varmuutta.

Muropaketin uusimmat