Uusimmat

Samsung Galaxy S10+ -puhelimen vaikuttavat suorituskykymittaukset ilmestyivät Geekbenchiin

17.01.2019 10:08 Muropaketin toimitus

Ensimmäinen ensi kuussa julkaistavalla Samsung Galaxy S10+ -puhelimella ajettu suorituskykytestitulos on ilmestynyt Geekbench-testiohjelmistoon.

Testattu Galaxy S10+ on varustettu kuudella gigatavulla keskusmuistia ja Snapdragon 855 -suorittimella, jonka lisäksi puhelimesta julkaistaan myös Samsungin omalla Exynos 9820 -suorittimella varustettu malli, jota myydään muun muassa Euroopassa. Huhujen mukaan luvassa on myös kahdeksan gigatavun keskusmuistilla varustettu versio.

Galaxy S10 Plus saavutti Geekbenchissä 3413 pistettä yhdellä ytimellä ja 10 256 pistettä useammalla ytimellä. Näin ollen Galaxy S10+ peittosi heittämällä aiemmat Galaxy S10 Litestä saadut testitulokset, vaikka molemmissa puhelimissa on yhtä paljon muistia ja sama suoritin. Kyse lieneekin ohjelmiston optimoinnin eroista.

Galaxy S10+ hävisi Geekbench-testissä Applen uusimmille mobiililaitteille kuten iPhone XS:lle ja iPad Pro 11:lle, mutta Geekbench-testi ei ole täysin yhtäläinen Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien välillä.