Samsung palaa kannettavamarkkinoille komeasti, Adobe Photoshop Camera julkaistiin, Testissä Motorola Edge+ – ja viikon 24/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

14.06.2020 21:49 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 24/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Adoben Photoshop Camera on nyt saatavilla Androidille ja iOSille

Adobe on julkaissut Photoshop Camera -sovelluksen, joka tuo tekoälyn tehostamia suodattimia mobiilikuvaajien saataville.

Testi: Motorola Edge+ -puhelin – Pätevä paksukainen

Huawein vaikeudet avaavat mahdollisuuksia kilpailijoille. Aiemmin erityisesti keskiluokassa mukavasti menestynyt Motorola on nyt hyökkäämässä Android-markkinoille aivan uudella vaihteella. Uusi Edge+ -malli sisältääkin käytännössä kaikki nykypäivän hienoudet, ja lähes puhdas Android-käyttöjärjestelmäkin on monen mieleen. Muropaketin testissä puhelin paljastui mainioksi laitteeksi, mutta hiomistakin riittää.

Androideja kaataneen taustakuvan tekijä löytyi – ”En tiennyt”

Maailmalla ihmetytti vastikään taustakuva, joka kaatoi Android-puhelimia. Ongelman pystyi ratkaisemaan tehdasasetusten palauttamisella tai käynnistämällä puhelin vikasietotilassa, jonka jälkeen kuvan pystyi poistamaan.

Motorola julkisti uuden One Fusion+ -puhelimen 300 euron hintaluokkaan – Tarjolla suuri akku ja hyvä kamera

Motorola on esitellyt uuden One Fusion+ -mallin, joka muistuttaa paljon aiempaa One Hyper -puhelinta.

Applelta tulossa kovan luokan ilmoitus? Jättämässä ehkä Intel-prosessorit

Bloomberg kertoo Applen ilmoittavan tässä kuussa isosta päätöksestä. Yrityksen tuotteissa ei ehkä nähdä enää jatkossa Intelin prosessoreita.

Samsung tekee komean paluun kannettavamarkkinoille Suomessa – Myyntiin vain todella kevyitä malleja, pitkällä akkukestolla ja kirkkailla näytöillä

Samsung tekee muutaman vuoden tauon jälkeen Suomen kannettavien PC-tietokoneiden markkinoille. Luvassa on kolme mallisarjaa, jotka kaikki ovat kevyitä, kahdessa Qled-näyttö ja yhdessä myös S Pen -kosketuskynä.