UUSIMMAT

Snapchatin kehittäjät unohtivat Android-käyttäjät jälleen kerran

13.05.2018 18:21 | Muropaketin toimitus

Varsinkin nuorison keskuudessa suositun Snapchatin kehittäjät muokkasivat sovelluksen ulkoasun käyttäjäpalautteen perustella paremmaksi. Ikävä kyllä Android-käyttäjät jäivät jälleen nuolemaan näppejään, sillä päivitys julkaistiin vain iOS-käyttöjärjeselmälle.

Erityisesti nuorten suosima, ”kertakäyttöisten” kuvien avulla toimiva viestipalvelu Snapchatin ulkoasu uudistettiin viime syksynä uuteen uskoon. Uudistus ei kuitenkaan kerännyt suosiota käyttäjien keskuudessa ja päivityksen perumista kannattanut hakemus keräsi jopa 1,2 miljoonaa allekirjoitusta.

Nyt Snap Inc. on yrittänyt uudelleen ja muokannut Snapchatin ulkoasua uudemman kerran, raportoi The Verge. Päivityksen myötä Snap-viestit näkyvät jälleen kronologisesessa järjestyksessä ja Storyt löytyvät alkuperäiseltä paikaltaan kuvausruudun oikealta puolelta.

Ikävä kyllä Android-käyttäjät jäivät jälleen paitsioon, sillä päivitys julkaistiin toistaiseksi ainoastaan Applen iOS-käyttöjärjestelmälle ilman mainintaa Androidille suunnatun päivityksen ajankohdasta.. Snapchatin kehittäjät ovat jo pitkään suosineet iOS-käyttäjiä sovelluksen kehityksessä ja esimerkiksi Android-laitteilla otettujen Snap-kuvien kuvanlaatu on edelleen merkittävästi huonompi.