UUSIMMAT

Soundcore Frames -älylasit soveltuvat musiikinkuunteluun ja puheluihin

17.10.2021 09:25 | Muropaketin toimitus

Anker Innovationsin tuotemerkki Soundcore esitteli Frames -älylasinsa. Ne tarjoavat luvatusti immersiivisen kuuntelukokemuksen.

Soundcore Frames -laseissa on patentoitu OpenSurround-äänijärjestelmä, joka koostuu kahdesta kaiuttimesta molemmassa sangassa. Yksittäisen sangan kaiuttimista pääkaiutin on sijoitettu korvan eteen ja toinen taaemmas. OpenSurround-hyödyntää myös kustomoitua DSP-piiriä.

Laseja voi käyttää musiikin kuuntelun lisäksi puheluiden soittamiseen tai etäpalaveriin, sillä niissä on ympäristön ääniä vaimentava mikrofoni, jonka voi yhdistää langattomasti puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Yksityisyyskin on huomioitu, sillä laseissa on äänen vuotamista ympäristöön vähentävä tila.

Laseja voi ohjata muokattavilla kosketuksilla, pyyhkäisyillä sekä puheohjauksella. Lasit tunnistavat myös, jos ne pukee päälleen tai ottaa pois.

Soundcore Frameseissa ei tarvitse tyytyä yhteen kehystyyppiin, sillä niitä on tarjolla kymmenen erilaista. Soundcoren sivuilla ja sovelluksessa eri kehyksiä voi sovitella virtuaalisesti omiin kasvoihinsa. Linsseissä on niin ikään monenlaista valinnanvaraa. ja ne voidaan valmistaa myös optikon tai silmälääkärin ohjeiden mukaisesti.

Akunkestoksi luvataan 5,5 tuntia musiikkia toistettaessa, ja kuunteluaikaa saa 1,5 tuntia lisää kymmenen minuutin pikalatauksella. Euroopassa lasien hinta on 179,99 euroa ja lisäkehysten hinta 59,99 euroa. Lasit tulevat saataville lähiviikkojen aikana.