UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Huhuja Samsungin mobiililaitteista ja Nvidian GTX 1060 -näytönohjaimien seuraajista

25.11.2018 11:00 | Muropaketin toimitus

Viimeisen viikon aikana tekniikkauutiset ovat pyörineet ennen kaikkea Samsungin mobiililaitteiden ja Nvidian GTX 1060 -näytönohjainten seuraajien ympärillä.

Kuluneen viikon aikana varsinaiset kiinnostavat laiteuutuudet ovat loistaneet poissaolollaan. Mobiilimaailmassa on sen sijaan spekuloitu Samsungin tulevien mallien ominaisuuksista, siinä missä tietotekniikan puolella odotetaan kuumeisesti Nvidian GTX 1060 -näytönohjaimen seuraajaa

Samsungin ensimmäisestä näyttöreiällisestä älypuhelimesta vuoti kuvia

Samsungin näyttöreiällisellä Infinity-O-näyttöpaneelilla varustetusta Galaxy A8S -mallista vuoti renderöityjä kuvia. Mallin hinnasta tai julkistusajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Tulevan Samsung Galaxy S10 Beyond X -puhelinmallin odotetaan tukevan 5G-yhteyksiä ja tarjoavan valtavan näytön lisäksi kuusi kameraa

Huhujen mukaan Samsungilta on luvassa myöhemmin ensi keväänä 6,7-tuumainen Galaxy S10 Beyond X -erikoismalli. Sen odotetaan tukevan 5G-yhteyksiä ja tarjoavan kaksi etukameraa sekä neljä takakameraa.

Suojakuoresta vuotaneet kuvat vahvistavat Nokia 9 PureViewin kameroiden asettelun

Nokia 9 PureView’in viisilinssisen kameran asettelusta on nähty vuotoja jo aiemmin. Nyt puhelimen kanssa yhteensopiva suojakuori on vahvistanut kameroiden asettelun.

Nvidia GeForce RTX 2060 -näytönohjain ilmestyi Final Fantasy XV -pelin suorituskykytestin tietokantaan

Nvidian odotetun GeForce RTX 2060 -näytönohjaimen väitetty suorituskykytulos löytyy Final Fantasy XV -pelin tietokannasta.

Nvidia tuo GeForce GTX 1060:n seuraajan markkinoille vasta, kun vanhat näytönohjaimet on myyty pois

Nvidian odotetun GeForce RTX 2060 -näytönohjaimen väitetty suorituskykytulos löytyy Final Fantasy XV -pelin tietokannasta.

Cooler Master tuo RGB-valaistuksen nyt myös nestejäähdytyksen putkiin

Nestejäähhytyksessä käytettävät putket lienevät viimeisiä osia, joissa ei vielä koettu erityistä RGB-valaistuksen huumaa. Cooler Master on kuitenkin kehittänyt tavan 3D-tulostaa kehys, johon LED-valot ja varsinainen nesteputki asennetaan.