UUSIMMAT

Vuotojen perusteella Apple iPad Pro -malleja on tulossa neljä uutta

19.03.2020 08:11 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla on pyörinyt huhumylly Apple iPad Pro -tablettien ympärillä, mutta mitään ei ole vielä vahvistettu virallisesti Applen taholta. Tablettien julkaisut saattavat kuitenkin olevan lähellä.

Apple antoi Euraasian talouskomissiolle EEC:lle maanantaina uuden iPad Pro -mallinumeron A2229. 9to5Macin mukaan Euraasian talouskomission tietokanta on ollut luotettava indikaattori siitä, että tuotejulkaisu on tulossa lähitulevaisuudessa. Ilmoituksesta selvisi, että käyttöjärjestelmänä olisi iPadOS 13 – juuri muuta ei selvinnyt.

Tiistaina toinen vuoto paljasti kuitenkin lisätietoja sekä kolme muuta uutta laitetta – A2228, 2231 ja A2233 -tabletit. Nämä mallinumerot löytyivät kiinalaisen tukisivuston listaamasta käyttöoppaasta.

Käyttöoppaan perusteella tulossa olisi kaksi 11-tuumaista ja kaksi 12,9 tuuman tablettia. Lisäksi oppaassa oli kaksi kategoriaa, jotka määrittelivät tabletit joko WiFi-yhteyden tai matkapuhelinverkon kautta käytettäväksi.

Oppaasta ei löytynyt enempää informaatiota, mutta luotetun analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan seuraavissa Apple iPadeissa olisi todennäköisesti kolme takakameraa. Kuon mukaan niissä saattaa olla myös AR-sovelluksien toimintaa parantava ToF-kamera.

Muropaketin uusimmat