Yungnuon YN450 tuo Android-käyttöjärjestelmän peilittömään järjestelmäkameraan

05.11.2018 13:32 | Muropaketin toimitus | 1

Yungnuo on esitellyt YN450-mallisen peilittömän järjestelmäkameran, joka toimii Android-käyttöjärjestelmällä. Laitteella voi kuvien ottamisen lisäksi lähettää vaikkapa viestejä.

Yungnuo on julkistanut Canonin EF-kiinnitteisiä objektiiveja käyttävän peilittömän järjestelmäkameran, joka on ominaisuuksiltaan hyvin lähellä älypuhelimia. PetaPixelin mukaan RAW-kuviin kykenevässä kamerassa on 16 megapikselin 4/3-kenno ja Qualcommin kahdeksanydinsuoritin.

YN450 toimii Android 7.1 -käyttöjärjestelmällä ja se tarjoaa 3/32 gigatavua muistia. Tavallisten kuvien lisäksi viiden tuuman kosketusnäytöllä varustetulla YN450:llä voi ottaa selfieitä kahdeksan megapikselin etukameran avulla. Se kykenee myös viestien lähettämiseen, videoiden katseluun sekä muihin älypuhelimesta tuttuihin ominaisuuksiin, kuten GPS-navigointiin. Kamerasta löytyy jopa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Ei kuitenkaan ole varmaa, voiko kameralla myös soittaa. Vielä ei myöskään tiedetä, kuinka paljon YN450 maksaa tai milloin se saapuu myyntiin.