UUSIMMAT

Zeissin edustaja vuoti epähuomiossa kuvan Nokia 7.2:sta Twitteriin – Myös julkaisuajankohta varmistui

22.08.2019 10:11 | Muropaketin toimitus

HMD Global tekee yhteistyötä kameraoptiikkaa valmistavan Zeissin kanssa Nokia 7.2 -puhelimen tiimoilla. Nyt Zeissin edustaja on epähuomiossa vuotanut jälleen yhden kuvan Nokia 7.2:sta.

Zeissin viestintäosaston johtaja Joachin Kuss julkaisi Twitterissä tekstin, jonka mukaan Nokia 7.2:ta on jo esitelty medialle ja että puhelin julkaistaan virallisesti syyskuussa. Tarkempaa julkaisuajankohtaa ei vielä paljastettu, mutta puhelin esitellään todennäköisesti syyskuun viidentenä päivänä IFA 2019 -messujen alla.

Twiitin ohessa oli kuva Nokia 7.2:n pyöreästä kameroiden asettelusta. Sinällään twiitti ei paljastanut mitään uutta, sillä sama kolmoiskameran asettelu on nähty jo aiemmissa vuodoissa. Twiitti on sittemmin poistettu, mutta se löytyy muun muassa GSMArenasta.

Nokia 7.2 tulee todennäköisesti toimimaan Snapdragon 710 -suorittimella. Aiempien vuotojen perusteella Nokia 7.2:n muihin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 6,2-tuumainen näyttö ja 3500 milliampeeritunnin akku. Kolmoiskameram pääkamera toiminee 48 megapikselin tarkkuudella.