UUSIMMAT

ZTE Nubia Z18S -puhelimen takapuolella on toinen näyttö, mutta miksi ihmeessä?

20.09.2018 18:14 | Muropaketin toimitus | 1

 

Uuden vuodon perusteella ZTE Nubia Z18S:n takapuolelle olisi asennettu toinen värinäyttö, jolle on kuitenkin vaikea keksiä järkevää käyttötarkoitusta.

Viime vuonna ZTE julkisti erikoisen, taittuvanäyttöisen Axon M -älypuhelimen. Malli ei koskaan kerännyt valtavaa suosiota, mutta nyt ZTE on uuden vuodon perusteella kokeilemassa vielä oudompaa näyttöratkaisua.

Slashleaksin julkaiseman vuotovideon perusteella ZTE:n tulevassa Nubia Z18S:ssä on päänäytön lisäksi puhelimen takapuolelle asennettu hieman pienempi värinäyttö. Tähän mennessä on kyllä nähty kahdella näytöllä varustettuja Yotaphonen kaltaisia puhelinmalleja, mutta tällöin kyseessä on ollut e-ink-tekniikalla toimiva akkua säästävä vaihtoehto. Toiselle värinäytölle on kuitenkin äkkiseltään vaikea keksiä järkevää käyttötarkoitusta.

Keskustelu

Olisikos looginen käyttötarkoitus näytölle virran säästäminen sitä vaativissa tilanteissa. Vaikuttaa videolla huomattavasti matalamman resoluution näytöltä joka luonnollisesti kuluttaa vähemmän virtaa kuin päänäyttö.

Muropaketin uusimmat