ZTE:n puhelimen ja älykellon hybridi saapuu myyntiin Euroopassa huomenna

24.04.2019 20:51 | Muropaketin toimitus

ZTE:n alabrändi Nubia esitteli MWC 2019 -messujen yhteydessä varsin erikoisen taittuvanäyttöisen älykellon ja älypuhelimen hybiridin, Alphan. Laitteen myynti Euroopassa alkaa huomenna 25. huhtikuuta.

Alun perin Nubia Alphan oli määrä saapua myyntiin jo maaliskuussa. Tavoitteesta kuitenkin lipsuttiin ja Kiinassa se saapui myyntiin huhtikuun alussa. Euroopassa laitteen myynti alkaa torstaina Nubian verkkokaupassa ja sen hinnaksi on asetettu 449 euroa. Mallissa ei ole eSIMiä, eli sillä ei voi soittaa puheluita itsenäisesti.

Ranteen ympärille kaartuvassa Nubia Alphassa on pitkä ja kaareva 192 x 960 -resoluutioinen näyttöpaneeli joka kattaa käyttäjän ranteen yläpuolen. Älypuhelimen suorittimena toimii Snapdragon Wear 2100, keskusmuistia löytyy yksi gigatavu ja sisäistä tallennustilaa kahdeksan gigatavua.

Mukana on myös mahdollisuus soittaa laitteeseen ladattuja musiikkikappaleita ja katsoa videoita pieneltä näytöltä. Laitteessa on lisäksi viiden megapikselin kamera ja sensoreiden puolesta Nubia Alphasta löytyvät GPS, sykemittaus, gyrometri, kiihtyvyysanturi ja kompassi. Akun kapasiteetti on 500 milliampeerituntia.