Uusimmat

Bethesdan yllätys: Wolfenstein: Youngblood ilmestyy PC:lle päivän etuajassa

23.07.2019 13:50 Muropaketin toimitus

BJ Blazkowiczin tyttäret pääsevät kurittamaan natseja jo ylihuomenna torstaina, mutta vain PC:llä.

Wolfenstein-sarjan uusi räiskintäpeli Wolfenstein: Youngblood ilmestyy viimein tällä viikolla. Viralliseksi ilmestymispäiväksi on ilmoitettu perjantai 26. heinäkuuta, mutta nyt julkaisija Bethesda Softworks tarjoilee PC-pelaajille riemastuttavan yllätyksen.

Kuten PC Gamer kertoo, on Bethesda syystä tai toisesta päättänyt julkaista pelin PC-version päivää aiemmin, eli jo ylihuomenna torstaina.

Mitään selitystä asialle ei ole tarjottu, eikä uusi julkaisupäivä vielä uutisen kirjoitushetkellä ole näkyvillä Steamissa. Tieto on kuitenkin peräisin yhtiön viralliselta Twitter-tililtä, joten sitä voi pitää luotettavana.

1980-luvulle sijoittuvassa Wolfenstein: Youngbloodissa pelisarjan päähenkilön BJ Blazkowiczin tyttäret Jess ja Soph lähtevät etsimään kadonnutta isäänsä natsien miehittämästä Pariisista. Luvassa on yhteistyötä painottava räiskintäkokemus, sillä koko pelin voi pelata yksinpelin ohella myös kahden pelaajan voimin.

Wolfenstein: Youngblood ilmestyy PC:n lisäksi myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Alta näet pelin trailerin.