Tänään ilmestynyt Wolfestein: Alt History Collection paketoi neljä laatupeliä samaan, huokeampaan kokoelmaan

30.06.2020 13:27 Muropaketin toimitus

MachineGamesin kehutut Wolfestein-räiskintäpelit on nyt saatavilla yhteispakettina, joka on PC:lle myös tuntuvassa tarjouksessa.

Klassikkosarja Wolfenstein uudistettiin kertaheitolla vuonna 2014, kun MachineGames julkaisi Wolfenstein: The New Orderin. Sittemmin sarja on jatkunut menestyksellä, ja nyt se on myös paketoitu neljän pelin kokoelmaksi.

Tuore Wolfenstein: Alt History Collection sisältää siis pelit Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus ja Wolfenstein: Youngblood. Kokoelma on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Konsoleille tuhti pelipaketti kustantaa 89,99 euroa, mikä on tietysti paljon edullisempaa kuin ostaa kaikki neljä peliä erikseen. Steamissa pelipaketti on kuitenkin lisäksi tuntuvassa alennuksessa, ja sen voi napata omakseen vain hintaan 29,12 euroa. Valitettavasti tarjoushinnan voimassaolosta ei ole tarkempaa tietoa.

Wolfenstein-sarjan tulevaisuudesta ei ole hiiskuttu vielä mitään. Olisi kuitenkin pieni ihme, jos MachineGames ja julkaisija Bethesda hylkäisivät menestyneen pelisarjansa.