Uusimmat

Fallout 76 saattaa olla Bethesda Game Studiosin viimeinen peli PS4:lle ja Xbox Onelle

18.06.2018 08:06 Muropaketin toimitus

Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard kommentoi E3-messuilla julkistettujen Starfieldin ja The Elder Scrolls VI:n julkaisua. Hänen mukaansa ei ole varmuutta, mille alustoille pelit aikanaan ilmestyvät.

Bethesda esitteli viikko sitten E3-messuilla marraskuussa ilmestyvää Fallout 76 -verkkopeliään, ja samalla studio julkisti kolme uuttakin peliä: The Elder Scrolls: Blades ilmestyy mobiililaitteille syksyllä, ja avaruuspeli Starfield sekä odotettu The Elder Scrolls VI joskus hamaassa tulevaisuudessa.

Jo E3-tilaisuudessa Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard tähdensi, että Fallout 76:n jälkeen on seuraavana vuorossa Starfield, joka on jo nyt pelattavassa kunnossa, ja vasta tämän jälkeen studio keskittyy The Elder Scrolls -sarjan seuraavaan pääpeliin. Nyt Howard on kertonut jälleen lisätietoja kehittäjien suunnitelmista.

GameSpotin mukaan Howard tietää jo, milloin The Elder Scrolls VI:n pitäisi ilmestyä, mutta hän ei tietenkään suostu sitä kertomaan.

”Tiedämme, mitä haluamme sen olevan, ja siinä onnistuminen vaatii aikaa, teknologiaa ja muita asioita”, Howard kuvailee.

Maininta teknologiasta viittaa ilmeisesti seuraavaan konsolisukupolveen, sillä Howard kertoi jo aiemmin, ettei edes ensimmäisenä ilmestyvän Starfieldin julkaisualustoista ole varmuutta. Kuten GameSpot raportoi, on Howard valmis jättämään nykyisen sukupolven taakse, jos peli sitä vaatii. Lopullista ratkaisua ei kuitenkaan ole tehty.

”Emme aio rajoittaa peliä vielä sillä tavalla”, Howard toteaa.

On siis mahdollista, että 14. marraskuuta ilmestyvä Fallout 76 jää viimeiseksi Bethesda Game Studiosin peliksi, joka saapuu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. E3-messuilla tosin vihjattiin, että myös mobiilialustoille ensin julkaistava The Elder Scrolls: Blades olisi kääntymässä muille alustoille.

Muropaketin uusimmat