Uusimmat

Gears of War -kehittäjän suunnanmuutos: pelien sijaan työn alla jotain aivan muuta

10.07.2019 07:30 Muropaketin toimitus

Gears of War -sarjan luojana tunnettu Cliff Bleszinski työskentelee parhaillaan teatterin ja kirjallisuuden parissa.

Cliff Bleszinski tuli tunnetuksi vuonna 2006 käynnistyneen Gears of War -sarjan luojana, mutta muutama vuosi sitten hän pisti pystyyn oman pelistudionsa nimeltä Boss Key Productions. Uusi studio ei kuitenkaan menestynyt, ja LawBreakers ja Radical Heights -pelien floppaamisen jälkeen Bleszinski laittoi pillit pussiin ja kertoi jättävänsä koko pelialan.

Nyt näyttääkin siltä, että Bleszinski on siirtynyt täysin uusiin kuvioihin.

GameSpotin mukaan Bleszinski on nimittäin alkanut toimia teatterituottajana. Hän oli mukana rahoittajana ja tuottajana koko joukon Tony-palkintoja keränneessä Hadestown-musiikaalissa, ja parhaillaan hän tuottaa Broadwaylla uutta versiota näytelmästä Frankie and Johnny in the Clair de Lune.

Teatterituotannon ohella Bleszinskin kerrotaan etsivän parhaillaan julkaisijaa muistelmateokselleen, ja neuvottelut etenevät hänen mukaansa hyvin. Bleszinskin muistelmien kerrotaan paljastavan monia tosiasioita peliteollisuuden kulissien takaa.

GameSpotin mukaan Bleszinski kiittää pelejä siitä, että hänellä on mahdollisuus kokeilla uutta suuntaa elämässään. Pelikehityksen lisäksi Bleszinski on ansainnut hyvin sijoituksillaan, sillä hän on hyötynyt Epic Gamesin sekä Oculuksen osakekaupoista.