Uusimmat

Google Stadialle houkutellaan pelaajia jälleen kahdella ilmaispelillä

29.01.2020 13:30 Muropaketin toimitus

Stadia Pro -tilaajille saapuu helmikuussa lisää ilmaista pelattavaa, mutta se tuskin riittää houkuttelemaan uusia pelaajia alustalle.

Google Stadian julkaisu syksyllä oli melkoinen floppi, vaikka Googlen pilvipohjainen pelialusta vaikuttaakin pääasiassa lupaavalta. Nyt Stadia Pro -tilaajille lisätään jälleen kaksi ilmaispeliä, mutta koska Stadia on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Pro-tilauksena, tulevat pelit siis koko nykyiselle pelaajakunnalle.

Eurogamerin mukaan helmikuussa Stadia-pelaajat saavat lunastettua veloituksetta kehutun Metro: Exodus -räiskintäpelin, sekä alustan toistaiseksi ainoan yksinoikeuspelin Gylt. Kun pelit on kerran lunastanut, pysyvät ne pelaajan saatavilla niin kauan kuin Stadia Pro -tilaus on voimassa.

Uusien pelien ohella Stadia-tilaajille on tarjolla veloituksetta Destiny 2: The Collection, Farming Simulator 19 Platinum Edition, Thumper, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration sekä Samurai Shodown, joista kaksi viimeksi mainittua poistuvat ilmaisvalikoimasta tammikuun lopussa. Lisätietoja Stadiasta ja sen tilaamisesta löytyy Google Storesta.

Alta voit lukea tuoreen pelitestimme Stadiasta, ja katsoa Gyltin julkaisutrailerin.

Testasimme: Jopa Ubisoftin jättipelit toimivat Google Stadialla – pelialusta jättää kuitenkin toivomisen varaa