Uusimmat

Jurassic Park -elokuvien pohjalta tulossa uusi peli – nimi paljastui tavaramerkin vuoksi

27.04.2020 07:51 Muropaketin toimitus

Universal näyttää suunnittelevan uutta Jurassic World -peliä, josta voisi tulla suuremman luokan julkaisu.

Jurassic World -elokuvat eivät ole todellakaan olleet mitään mestariteoksia, mutta ne poikivat sentään pari vuotta sitten oikein mainion simulaattoripelin Jurassic World: Evolution. Nyt näyttää siltä, että Universalilla on tekeillä jälleen uusi peli elokuvien pohjalta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Jurassic World: Evolution -peli on parasta, mitä Jurassic Parkin tiimoilta on julkaistu vuosikausiin

Kuten Bloody Disgusting raportoi, on Universal rekisteröinyt tavaramerkin pelille nimeltä Jurassic World: Aftermath. Tavaramerkki koskee sekä konsoleita että mobiililaitteita, mutta Bloody Disgustingin mukaan tässä saattaa olla kyse vain varman päälle pelaamisesta, eikä siitä välttämättä voi päätellä, mille alustoille peli lopulta ilmestyy.

Aftermathista ei tietenkään tiedetä vielä mitään tarkempaa, mutta se saattaisi olla elvytetty versio muutama vuosi sitten kehitetystä Jurassic World: Survivorista, joka ikävä kyllä hyllytettiin. Survivor olisi ollut kolmannen persoonan kuvakulmasta pelattu, open world -tyylinen selviytymispeli, eli selvästi suurempi peliprojekti kuin mitä Jurassic-leffojen pohjalta on tehty vuosiin.

Jää nähtäväksi, mitä Aftermath lopulta on ja milloin se näkee päivänvalon.

Todennäköisesti pelin julkaisu ajoittuu samoihin aikoihin tulevan Jurassic World: Dominion -leffan ensi-illan kanssa. Elokuvan on ilmoitettu saapuvan teattereihin ensi vuonna, mutta koronapandemia voi epäilemättä vaikuttaa tähänkin asiaan.