Uusimmat

Kannattiko 18 vuoden odotus? Shenmue 3 saanut ensimmäisissä arvioissa kädenlämpöisen vastaanoton

21.11.2019 18:15 Muropaketin toimitus

Vuosia odotettu ja kertaalleen lykätty Shenmue 3 on viimeinkin ilmestynyt, mutta kriitikoiden vastaanotto vaikuttaa laimealta.

Kulttikehittäjä Yu Suzukin klassikkosarja Shenmue sai viimein jatkoa tiistaina, kun Shenmue 3 ilmestyi PC:lle ja PlayStation 4:lle. Nyt pelin ensimmäiset arviot ovat ilmestyneet, mutta mitään suuria ylistyksiä peli ei ole saanut osakseen.

Ensimmäisten arvioiden perusteella Shenmue 3:n keskiarvo Metacriticissä on vai 69, mutta tilanne voi muuttua nopeasti uusien arvioiden tullessa linjoille. Pelillä näyttää joka tapauksessa olevan koko joukko ongelmia, ja yksi niistä vaikuttaa olevan menneisyyteen juuttuminen.

”Elegantin dialogin puute tai bugit eivät vielä tee pelistä niin suurta pettymystä, vaan ajatus siitä, että sarja joka suhtautui pakkomielteisesti pelien tuleviin mahdollisuuksiin on muuttunut tavaksi palata menneisyyteen”, todetaan Polygonin arvioksi.

”Shenmue 3:lla on ongelmia ja se ei ole kaikkien peli, mutta jos nautit ensimmäisistä peleistä ja tiedät millainen peli tämä on, se tyydyttää sinua kyllä”, kirjoittaa puolestaan Hobby Consolas (englannista käännettynä).

Shenmue 3 on saatavilla PC:lle ja PlayStation 4:lle. Alta näet pelin trailerin.