Uusimmat

Omega Labyrinth Z:n PlayStation 4 -julkaisu peruttiin viime hetkellä – Pelin seksuaalinen sisältö meni liian pitkälle

26.06.2018 22:02 Muropaketin toimitus

PQuben kehittämän Omega Labyrinth Z:n julkaistu PlayStation 4:lle länsimaisilla markkinoilla peruutettiin Sonyn toimesta viime hetkellä. Syynä oli pelin sisältämä liian härö seksuaalinen sisältö.

Sony ei ole antanut PQubelle lupaa julkaista Omega Labyrinth Z -nimistä seikkailua PlayStation 4:lle länsimaissa. Sonyn mukaan Omega Labyrinth Z:n sisältö on liian seksuaalista eurooppalaisille ja pohjois-amerikkalaisille silmille. Peli on siitä huolimatta julkaistu Japanin markkina-alueella.

Eurogamerin mukaan Omega Labyrinth Z sisältää ”provokatiivisiä ja nuoria anime-hahmoja”, joita voi muun muassa ”kosketella kiihottavasti”. Mikäli koskettelu on kyllin tehokasta, voivat pelihahmot vähentää vaatetustaan. Pelissä animetyttöjen päälle voi myös tiputtaa hunajaa, jonka koiramainen olio tulee nuolemaan pois.

Sonyn päätös on kuitenkin hieman outo, sillä PlayStation 4:lle on tähänkin mennessä julkaistu muitakin vesirajaa hipovia pelejä. Esimerkiksi Muropaketin kaikkien aikojen huonoimman arvosanan kerännyt Gal Gun 2 julkaistiin ikävä kyllä myös länsimaissa.